30 augustus 2023
Geplaatst door TeamStadswerven

Kom op 9 september a.s. alvast genieten van het uitzicht in Het Wantij 

Het is absoluut een van de pluspunten van een appartement in Het Wantij, het uitzicht over het water. Om u dat te kunnen laten beleven nodigen wij u graag uit op de bouwlocatie. Hoe fraai dat uitzicht is, kunt u daar met behulp van virtual reality zien. 

Op 9 september bent u van harte welkom tijdens het nieuwbouwevent. Met de 360 graden VR bril kunt u vanaf verschillende etages in Het Wantij het uitzicht beleven en ook kunt u virtueel door uw toekomstige woning lopen en het wooncomfort alvast proeven. U kunt zien wat u straks elke dag ziet. Schepen die voorbij varen over de rivier, de skyline van Dordt en het gezellige plein in wording.

Stap op de boot

Hoe kunt u de woonbeleving en de omgeving nog beter beleven dan vanaf het water? Wij nodigen u van harte uit voor een rondje met de sloep om Stadswerven ook van de andere kant te bekijken en om te ervaren hoe dicht Stadswerven bij het centrum van Dordt ligt. 

Download de advertentie voor meer informatie: