Verrassend Dordrecht

Dordrecht: Een Betoverend Eiland omgeven door Rivieren 
Ontdek Hollands oudste stad, gelegen op een schilderachtig eiland omringd door sierlijke rivieren. Waterbussen verbinden Dordrecht met Rotterdam en de andere Drechtsteden, waardoor de stad gemakkelijk bereikbaar is. Op Stadswerven heeft de waterbus zelfs een eigen halte. Bovendien geniet je van uitstekend openbaar vervoer met bus- en treinverbindingen, en een vlotte aansluiting dankzij het nabijgelegen wegennet met de N3, A16 en A15. Zo ben je altijd snel en gemakkelijk onderweg.

Een Stad die Elke Dag Weer Verrast
Laat je betoveren door Dordrecht, de stad die weleens te bescheiden is. Hier ontdek je de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat, met een eindeloze reeks aan winkels en boetiekjes. En wat dacht je van de grootste kerstmarkt van Nederland? Bijna overal waar je kijkt, stuit je op duizend monumenten die de geschiedenis ademen. Wandel door de betoverende binnenstad en maak een reis van vijf eeuwen terug in de tijd. Precies, dat kan allemaal in het bruisende Dordt!

Alles Wat u Nodig Heeft Binnen Handbereik
Met een bevolking van 120 duizend inwoners biedt Dordrecht de perfecte balans. Geniet van alle gemakken die je graag in de buurt hebt: winkels, gezellige uitgaansgelegenheden, scholen, medische voorzieningen, verenigingen en nog veel meer. Dordrecht is groot genoeg om aan al jouw behoeften te voldoen, maar ook klein genoeg om te kunnen dwalen zonder te verdwalen. Ontdek het plezier van het wonen in deze bijzondere stad.