Mijn Homestudios

Alle mogelijkheden van uw favoriete bouwnummers ontdekt u op Mijn Homestudios voor Stadswerven. Dat doet u door de voor die bouwnummers beschikbare opties te bundelen in woonontwerpen. Van extra lichtpunten tot grotere opties zoals een uitbouw, het samenvoegen van slaapkamers of een keuken die volledig voldoet aan al uw wensen; op Mijn Homestudios krijgt u snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat u een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij u past.
Nadat u het koopcontract hebt getekend, neemt de woonadviseur contact met u op. U krijgt toegang tot een uitgebreide online omgeving voor kopers én u ontvangt een uitnodiging voor uw bezoek aan het Homestudios experience center.

Inspiratie en creatie

Tijdens dat bezoek aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur en een keukenspecialist u bij het maken van keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor uw woning. Met de juiste expert op het juiste moment, krijgt u de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om uw nieuwe thuis! De keuzes die u maakt, komen écht tot leven in het Homestudios experience center. Een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio waar u keuzes maakt voor uw nieuwe thuis.

Dit is mijn thuis

U merkt het; Homestudios is er speciaal om u en andere toekomstige bewoners te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat u een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat u straks, als u heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!

Stel je eigen huis samen