30 januari 2024
Geplaatst door TeamStadswerven

Stap binnen in de wereld van Homestudios, waar uw reis naar een nieuw thuis een onvergetelijke ervaring wordt. In het Homestudios Experience Center gaan de adviseurs all the way om u te informeren, inspireren en begeleiden op weg naar uw droomwoning, uw nieuwe thuis.

Wat kan er en wat kost het?

Voordat je zelfs de koopovereenkomst hebt ondertekend, biedt 'Mijn Homestudios' je de mogelijkheid om online alle beschikbare opties te bekijken en te bundelen in persoonlijke woonontwerpen. Je ziet precies wat er mogelijk is én wat de kosten zijn van jouw keuzes.

Naar de showroom

Zodra er zicht is op de datum dat de bouw start, wordt u uitgenodigd door uw persoonlijke woonadviseur, uw vaste aanspreekpunt tot aan de oplevering van uw nieuwe woning. Samen met de woonadviseur betreedt u het Homestudios Experience Center, een ware ontdekkingsreis. Hier begint u met een adviesgesprek waarin uw wensen in kaart worden gebracht op basis van de manier waarop u leeft of wilt leven. Wand- en vloerafwerking, binnendeuren, verlichting en uw badkamer – alles komt uitgebreid aan bod.

Ohhh, zit dat zo!

In de kennisstudio leert u meer over de vele keuzemogelijkheden die u heeft. Ontdek bijvoorbeeld verschillende soorten indelingen, welk effect verlichting boven, naast of achter wu badkamerspiegel kan hebben en bepaal hoe hoog u het toilet wilt ophangen. Zaken waar u misschien niet meteen aan denkt, maar waar over alle details is nagedacht, wetende dat deze keuzes straks van invloed zullen zijn op uw woonplezier.

Mix & Match

Als u ervoor kiest om uw huis woon-klaar op te laten leveren, kunt u in de inspiratiehuizen uw keuzes maken voor de muurkleuren, vloeren en de afwerking van de trap. Het handige is dat u niet alles los hoeft uit te zoeken, waardoor alles bij elkaar past. 

Klaar voor de start...

Tot slot bezoekt u de 3D-studio, waar uw compleet ingerichte huis wordt getoond. Loop rond en ervaar uw nieuwbouwhuis alsof het al is gebouwd. Geen verrassingen, geen spanning, alleen maar opwinding voor het moment dat u de sleutel ontvangt en kunt genieten van wonen in Het Wantij.

Word je ook steeds enthousiaster over Het Wantij? Neem dan contact op met een van de makelaars en zij vertellen u alles over de mogelijkheden.